Empresa

EL SEU EQUIP DE CONFIANÇA

La seva empresa constructora de confiança en reformes i rehabilitació

Empresa constructora amb 30 anys d’experiència en reformes i construcció.

Treballem amb obstinació i dedicació.
El nostre lema: el treball ben fet.
El nostre objectiu: la satisfacció dels nostres clients.

Anna Font – CEO

F60 Construccions és una empresa constructora que desenvolupa amb èxit una gran varietat de serveis, incloent reformes integrals obres totalment noves. Situats a Navarcles, som un referent en les empreses constructores de la província de Barcelona, oferint els nostres serveis per tota Catalunya.

Ens avalen 30 anys d’experiència; durant aquest temps hem treballat en cada projecte amb gran dedicació aconseguint un resultat satisfactori, tant per al client com per a l’empresa constructora F60.

Disposem de les eines i els industrials millor preparats per realitzar cada tasca amb la màxima eficàcia. Un gran equip de professionals, altament qualificats, que comparteixen el nostre entusiasme i valors. En la nostra empresa constructora els valors que ens defineixen són el treball ben fet, la cura en el detall i la netedat en el treball. Ens agrada el nostre treball i això queda reflectit.

Volem un client satisfet i tranquil que gaudi durant de tot el procés de la seva reforma integral pis o casa. Estarem encantats de poder assessorar-li i informar-li sense cap compromís.

Valors

Innovació 80%
Rapidesa 85%
Qualitat 98%
Professionalitat 95%
Satisfacció 85%

Serveis destacats

Empresa, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com