Obra nova

Obra nova.

Projectes integrals d’obra nova.

Disseny i construcció d’obra nova

Som l’empresa ideal per realitzar totes la fases que comporta la construcció d’una nova obra. Ens avala l’alta formació i experiència del nostre personal, que dia a dia es recicla amb les últimes tecnologies, i l’ús de les maquinàries més avançades del mercat. Treballem amb els millors fabricants del mercat i amb dissenys moderns i actuals. Planifiquem tots els nostres projectes de construcció d’habitatges, de forma minuciosa, garantint el compliment de tota la legalitat actual en quant a obres, per així oferir les cases més segures i confortables. Duem a terme els processos amb total respecte per l’entorn i el medi ambient, treballant sempre sota estrictes mesures de seguretat. Construïm xalets o habitatges unifamiliars en terminis immillorables, seguint els gustos del client.

Ens ocupem de tot el procés
Estem al dia amb l’última tecnologia, treballem amb els millors fabricadors i tenim present les últimes tendències en obra nova, adaptant la distribució de l’habitatge i els acabats al seu gust.
Habitatges que compleixen totes les normatives
Oferim totes les garanties a l’hora de realitzar l’obra, complint amb les normatives tant en el marc mediambiental com en el laboral.
Actius en el procés de disseny
Projectem dissenys pràctics i tècnicament eficients, assegurant tant «l’edificabilitat» com el control dels costos i terminis.
Treballadors qualificats
Els nostres treballadors tenen una gran formació i experiència en la construcció d’habitatges. Periòdicament realitzem cursos de formació per aprendre noves tècniques, processos i noves maquinàries.
Obra nueva

Experiència en construcció d’habitatges

Som una empresa activa en el procés de disseny i cada membre del nostre equip s’implica al 100% en els projectes d’obra nova. La nostra participació proporciona una visió pràctica, assegurant tant «l’edificabilitat» com el control dels costos. Incloem revisions dels plans de desenvolupament, dissenys, plànols esquemàtics de la construcció d’habitatges, documents necessaris per a l’execució de l’obra, anàlisi d’informes especialitzats en obra nova, gestió de processos i formació d’equips. Proporcionem tot el necessari per realitzar una nova construcció, atenent els projectes amb els treballadors més altament qualificats i els materials de màxima qualitat. Estem en permanent comunicació amb el client i les seves idees, aportant la nostra experiència per aconseguir que el projecte sigui plenament satisfactori i el més proper possible als seus desitjos.

Serveis:

 • Obra nova
 • Sòls i parets
 • Instal·lació de gas
 • Instal·lació elèctrica
 • Instal·lació aigua
 • Plànols
 • Distribució
 • Marqueteria
 • Parquets
 • Neteja final
 • Grans acabats
Obra nova, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com