Piscines de disseny

Piscines de disseny.

Empresa de piscines: piscines de disseny petites i grans.

Construcción y rehabiltación de piscinas de diseño o jacuzzi

Som l’empresa de piscines especialitzada en les piscines de disseny, en la seva construcció i rehabilitació perquè aquestes siguin un espai perfecte per refrescar-se i relaxar-se, i un lloc on els seus fills puguin jugar de forma segura. Tota empresa de piscines ha de tenir en compte la disposició de la piscina; col·locar-la en un lloc que no sigui de pas, un espai recollit, i alhora és recomanable situar-la en un lloc assolellat, que no sigui humit i fred. Així doncs, abans de construir-la recomanem analitzar bé el terreny i observar aquestes i altres qüestions. Per aquest motiu, oferim un servei especialitzat d’anàlisi i valoració del terreny, encarregat de proposar l’espai ideal per a la seva piscina de disseny. Si ho desitja, també pot consultar el nostre servei de disseny de jardins per completar el seu espai.

Quant costa una piscina d’obra

Tenir una piscina de disseny en el teu propi jardí dependrà de molts factors, des que sigui una piscina d’obra o que optem per una piscina elevada de fusta o d’un altre material similar. En tot cas, el cost d’una piscina d’obra es veurà recompensat cada estiu que puguis disfrutar de la teva piscina.

Si està buscant pressupostos de piscines d’obra petites i grans no dubti a contactar amb nosaltres. Li oferim el pressupost de la seva piscina sense cap compromís.

Mil i una piscines

Realitzem piscines de disseny exclusiu i exòtic, amb la possibilitat d’incloure tot tipus d’elements com a trampolins, tobogans o petites cascades, o bé piscines tipus spa o jacuzzi.

Gran varietat de reformes

Reformem tot tipus de piscines interiors, exteriors, spas o fonts i ens encarreguem del manteniment i la neteja.

Piscines de disseny petites i grans

Piscines de formigó o gunitado, revestides de vinil o prefabricades amb polièster i fibra de vidre de la millor qualitat i amb els millors acabats. Amb la forma i la grandària que vostè desitgi.

Maquinària d'última generació
La nostra empresa de piscines treballa amb els millors fabricants de productes químics i d’equips capdavanters de la indústria. Drenatge, filtració i bombament d’aigua amb la millor tecnologia.

Ens ocupem de tot, perquè vostè únicament es relaxi

Ens dediquem tant a la construcció com a la rehabilitació de piscines, spas o jacuzzis.La nostra empresa de piscines li proporciona la maquinària i els productes perquè el funcionament d’aquestes sigui el més òptim possible, i l’aigua aquest en perfecte estat de clor i PH. Alhora protegim les seves piscines de disseny contra l’oxidació i les taques, sanegem el gresite i soldem les esquerdes o desperfectes. Reparem piscines de forma ràpida i segura, deixant com a noves pintures descascaradas i aplicant materials infalibles en les juntes que eviten qualsevol tipus de fugida. El nostre objectiu és fer que la seva experiència en la piscina sigui relaxant, agradable i divertida, sempre amb total seguretat.

Som expert en el disseny i fabricació de piscines de disseny petites i grans.

Un disseny de piscines homogeni

No només som una empresa de piscines, som una empresa de reformes integrals, i per això et podem oferir no només el disseny i construcció de la teva piscina d’obra, sinó un disseny integral adaptat a l’espai que disposes, des de jardins amb piscina i barbacoa fins piscines per a patis petits i terrasses.

Es pregunta quin és el preu piscina obra? Demani’ns els nostres preus de piscines d’obra sense compromís fins clic aquí.

Serveis:

 • Reformes integrals
 • Piscines d’obra petites
 • Piscines d’obra grans
 • Piscines prefabricades
 • Piscines de disseny
 • Formigó
 • Maquinària de piscina
 • Iluminació
 • Trampolins
 • Jacuzzi
 • Spa
 • Grans acabats
 • Piscines petites de disseny

Altres serveis de terrasses i piscines

Piscines de disseny, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com