Piscines per a terrasses


Piscines en terrasses:

Quant l’espai no és un problema per a la teva piscina.

Poder tenir en l’habitatge una piscina és una excel·lent opció perquè tant adults com a nens puguin gaudir dels beneficis que ofereixen aquestes estructures. Aquests estanys artificials solen ser utilitzats per realitzar esports com la natació i el waterpolo, així com per a la relaxació i l’esplai, fins i tot amb finalitats medicinals relacionades amb fisioteràpies.

Piscines per a terrasses una excel·lent idea per al teu habitatge
Els espais oberts en els habitatges, especialment les que estan a la ciutat, són ideals al moment de col·locar piscines per a terrasses en aquestes podràs gaudir de les meravelles que ofereix l’estiu sense haver de sortir de la teva casa.Per a aquest tipus de llocs se solen utilitzar més que gens estructures desmuntables, aquestes poden trobar-se en diverses formes i grandàries fent així que s’ajustin als gustos i necessitats de cada espai i persona.

Piscinas pequeñas en terrazas
Varietat en grandàries

La varietat de grandàries que es pot trobar quan es tracta d’aquest tipus de piletas és essencial al moment de realitzar la instal·lació de piscines en patis petits, a causa que encara que l’espai pugui ser reduït existeixen opcions que s’adapten a aquests.

Diversitat en els materials

Per als patis amb piscina la varietat de materials és molt àmplia i es pot adaptar al pressupost, decoració i l’espai, entre aquests materials aquesta la fusta, plàstic, imitació de pedra, acer inoxidable i formigó armat.

Purificació de l'aigua

La purificació de l’aigua és essencial quan s’instal·len piscines per a terrasses, això pots fer-ho amb la incorporació d’un filtre que ajudi a la recirculació del vital líquid.

Piscines per a tots els gustos

En referir-nos a les piscines en terrasses o patiosdebemos tenir clar que existeixen al mercat 3 varietats característiques: portàtils, fixes o desmuntables.

Aspectes importants en instal·lar una piscina petita
Quan parlem d’instal·lar piscines en patis petits és important saber que per a aquest tipus de llocs existeix una gran varietat d’aspectes que s’han de tenir en compte. El primer a destacar són les mesures que han de tenir les piscines per a terrasses, és necessari plantejar-se les proporcions que aquesta tindrà i l’espai que es deixarà per poder transitar per aquesta zona.

Les terrasses amb piscina solen tenir un àrea molt petita per prendre el sol o descansar fora d’aquesta, per això és recomanable col·locar-la piscina pegada als límits de la paret, deixant així una part del jardí lliure per a major comoditat.

En tenir un lloc molt reduït és recomanable col·locar als patis amb piscina estructures que puguin desmuntar-se fàcilment, així no afectarà el lloc on anirà col·locada. Si el que desitges és alguna cosa diferent per decorar les terrasses amb piscina es pot incorporar a la pileta dolls d’aigua, sistemes d’escalfament amb plaques solars perquè mantingui una temperatura agradable durant les estacions de l’any en què no fa bon clima i accessoris perquè estigui sempre confortable.

En tenir terrasses amb piscina has de tenir present els espais in els que dóna major quantitat de sol i d’ombra durant el dia , aquest aspecte és de summa importància al moment del disseny i instal·lació de la piscina, ja que ha d’estar orientada cap al sol.

Una bona alternativa per donar-li major vistositat a les piscines per a terrasses és col·locar-los complements com a sortidors i cascades que puguin donar-li a aquesta un efecte de font, així li donaràs un agradable ambient i faràs que els moments de gaudi en aquesta siguin inoblidables.

Models i cures
Quan es tracta de buscar la piscina ideal per als nostres immobles hem de tenir en compte que al mercat existeix una gran gamma de models que s’ajusten a les necessitats de cada família, perquè coneguis una mica més d’aquestes a continuació et vam mostrar les més destacades:

  • Piscina ovalada de pedra.
  • Piscina rectangular de fusta.
  • Piscina de fusta.
  • Piscina rodona de xapa reforçada.
  • Piscina de PVC- Polietilè.
  • Piscina de PVC- Polietilè amb escalfador.

Tots els tipus esmentats anteriorment són ideals pels quals volen tenir terrasses amb piscina, però sí de funcionalitat es tracta la de PCV, polietilè i el model amb escalfador són més fàcils de muntar i desmuntar.

Piscinas en patios pequeños

Grandàries de piscines per a terrasses

Evidentment un dels aspectes més importants en triar la nostra piscina per a terrassa és la seva grandària.
La grandària de la piscina haurà de ser reduït, sobretot en fons. No fer una piscina massa profunda reduirà molt el pes de l’aigua que la conté i serà molt més fàcil la sostenibilitat de la seva estructura.

En el cas de piscines en patis petits és recomanable que aquestes comptin amb mesurades que vagin d’alt 244 cm i ample 66 cm i que la seva capacitat sigui de 2300 litres.

Piscina olímpica o de 50 metres, aquesta va ser denominada amb aquest nom a causa que és la que s’utilitza de manera oficial en els jocs olímpics. Piscines profundes o de salts, aquests models es coneixen per ser especials per a la pràctica de calvados. Piscina curta o semi-olímpica, aquesta també s’utilitza en les olimpíades i consta de 25 metres.

Piscinas en terrazas pequeñas

Una mica d’història: L’origen de les piscines en terrasses
L’origen d’aquestes estructures es va conèixer durant l’època romana quan es van trobar nombrosos jaciments amb piletas a la ciutat de Bath, aquestes eren utilitzades principalment per descansar i banyar-se. Piscines, safaretjos o piletas són solament alguns dels noms amb els quals se’ls coneixen a aquests estanys artificials.

Els romans ja es relaxaven en les seves piscines. No deixis de fer perquè disposes de poc espai: !Demana pressupost ara de crear el teu pati amb piscina o la teva terrassa amb piscina!

Quant val reformar un bany: Consells

El bany és una de les habitacions de la casa que més usem. Depenent de la seva grandària podrem afrontar una reforma que ens serveixi no només per canviar el disseny sinó per aprofitar millor l’espai del mateix. Intentarem oferir-te alguns consells sobre reformar un bany.Avui dia, a l’hora de parlar de les reformes de banys, ja no és necessari amagar el W.C. com solia passar antigament. Els nous dissenys fan d’aquest objecte gairebé un nou element de decoració. La seva integració amb la resta de mobles de la cambra de bany és obligada pel que comença la teva reforma no només escollint el color dels taulells sinó també tan important element d’aquesta habitació.

Si el bany és petit seria ideal col·locar un plat de dutxa però sempre en un racó del bany i, si fos possible, prop d’una ventana. Això ens donarà més espai i ens permetrà dissenyar la resta de l’habitació amb el nou espai que hem guanyat en ment. Igualment, és important tenir en compte que el plat ha d’estar al mateix nivell que la resta del sòl. Això evitarà graons innecessaris i ens farà guanyar en espai.

Si hi ha espai suficient és millor posar el lavabo i el mirall d’enfront de la porta. De no ser així caldria escollir la millor opció per evitar que el pas quedi atorado per un mal disseny. Igualment, si s’opta per posar una mampara seria millor evitar l’ús de materials opacs en la mateixa. Usant cristall transparent guanyarem en profunditat i el bany semblarà més gran.

Els colors de les parets i el sòl són també importants. Si tenim un gran espai podem optar per la combinació que més ens interessi. Si el bany és petit cal optar sempre per colors clars que ens donaran profunditat i amplitud.

Un altre dels elements més importants, i menys tingut en compte, és de la il·luminació. En molts casos s’opta per usar exclusivament les llums que hi ha al costat del mirall o bé la del sostre. Si disposes diversos punts de llum en el sostre i també al costat del lavabo guanyaràs en lluminositat i el resultat de la teva reforma brillarà.

Si et preguntes què costa reformar un bany contacta amb nosaltres: et donarem pressupost de la reforma de bany sense cap compromís.

Altres serveis de Terrasses i piscines

Piscines per a terrasses, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com