Quant costa rehabilitar una façana


Quant costen les rehabilitacions de façanes.

Pressupostos adaptats a cada client

Quant costa la rehabilitació de façanes?

El preu que pot arribar a costar una rehabilitació d’edificis dependrà de molts factors, encara que és una pregunta que tothom es fa abans de pensar en qualsevol tipus de reforma. El cost d’una rehabilitació de façana es calcularà segons la magnitud de treball previst, la qual cosa definirà el temps que pugui durar la reforma i, finalment, els materials que vagin a utilitzar-se en les façanes amb les seves degudes instal·lacions. En qualsevol cas, en F60 li oferim la possibilitat d’obtenir un pressupost de rehabilitació de façanes personalitzat i molt ajustat.

En el cas que es tracti d’una comunitat de veïns, tots i cadascun d’ells han de posar-se d’acord i acceptar el preu de la rehabilitació de façanes. Sol ser una tasca difícil encara que molt necessària per no entrar en conflicte, per això és necessari contactar amb professionals i realitzar un pressupost adaptat al tipus d’edifici i façana. Estimar un preu exacte de l’obra és difícil fins a no veure in situ la situació de la façana. De totes maneres, en F60 ens comprometem a oferir solament la màxima eficàcia en les obres i qualitat en els materials.

Si et preguntes quant costa rehabilitar una façana contacta amb nosaltres, t’oferim pressupost sense compromís.

Pressupost sense compromís
No s’ha de tenir por a l’hora de demanar un pressupost sobre les rehabilitacions de façanes. És una forma d’aclarir dubtes i conèixer el cost de la reforma.

Qualitat i varietat en els materials
Oferim una llarga llista de materials per aconseguir que la façana no solament sigui més resistent sinó que també guanyi en imatge.
Compromesos amb el client

Sempre tenim en compte i respectem els gustos i necessitats de cada client, encara que també li aconsellem i oferim solucions útils per no deixar cap dubte.

Molèstia mínima durant la rehabilitació

Una rehabilitació de façana pot durar diversos mesos, per això procurem que la rehabilitació ocasioni les mínimes molèsties.

Cuanto-cuesta-rehabilitar-una-fachada

Els millors acabats i materials per a la teva façana

Com hem comentat abans, és difícil establir un preu sense haver vist les condicions de l’edifici, per tant saber quant costa una rehabilitació de façanes no es pot determinar fins a haver comprovat la situació en la qual es troba la pròpia façana. Es pot parlar del preu quant al nivell de qualitat dels acabats, alguna cosa que marca la diferència clarament i fa que el cost de la rehabilitació augmenti. En F60 estem compromesos amb la qualitat i, per això, garantim uns resultats excel·lents que satisfaran totes les seves expectatives.

Projectes complets:

 • Rehabilitació de façanes
 • Façanes de cases
 • Revestiment de façanes
 • Rehabilitació d’edificis
 • Eliminació de desperfectes
 • Reparació de finestres
 • Aïllament tèrmic i acústic
 • Segellat d’esquerdes
 • Manteniment de murs
 • Façanes de formigó
 • Remodelació de l’entrada
 • Neteja final
 • Rehabilitació de façanes a Barcelona

Es pregunta quant costa rehabilitar una façana?

Per saber quant costa la rehabilitació de façanes cal tenir en compte una sèrie de conceptes i consells que poden fer que tot surti millor i sense complicacions.

Les rehabilitacions de façanes són necessàries en moltes ocasions i per això cal dur-les a terme de la millor manera possible, cal tenir en compte que la façana diu molt de l’interior de l’edifici.

 Una tècnica molt usada per a la rehabilitació de façanes a Espanya, sobretot per la seva resistència i rendibilitat, és la de l’enfocat de ciment. Aquesta tècnica és usada als edificis de baix cost. El major problema d’aquesta tècnica, és que amb el pas del temps solen produir-se esquerdes, a més de la seva pobra capacitat d’aïllament de l’interior de l’edifici i la pèrdua del color de la façana.

 Una altra de les tècniques per sobre de l’anterior és la de l’enfocat monocapa. Aquesta tècnica utilitza morters predosificados amb els seus diferents additius per poder millorar el comportament hidrotérmico de la façana. Aquesta tècnica és de major durada, però en canvi, aporta un menor aïllament de temperatura i so.

Per sobre d’aquesta tècnica de rehabilitacions de façanes, està la del sistema SATE (sistema d’aïllament tècnic per l’exterior), que no consisteix en una altra cosa més que en incorporar un element d’aïllat tèrmic que es cobrirà amb un morter acrílic. Aquesta tècnica aporta una gran capacitat impermeable a la façana, però en canvi pot arribar a produir molta transpiració del vapor d’aigua ocasionat per la pluja. El millor és que la façana es taca molt poc.
 Amb aquest sistema d’aïllament es pot reduir en un alt percentatge la factura de climatització de l’edifici, per la qual cosa també interessa en termes rendibles.

Un dels millors sistemes per rehabilitar la façana, però d’altra banda el sistema més car de tots, és el de les façanes ventilades. Aquestes, pel tipus de construcció que tenen, creen un flux d’aire que pot arribar a reduir en gran manera la factura de climatització.

No et preguntis més quant costa rehabilitar una façana: T’oferim pressupost de rehabilitació de façanes gratuït.

Serveis de rehabilitació de façanes

Què és la ITE? Perquè és important per rehabilitar la meva façana?

Consultar amb una empresa especialitzada en el camp de la rehabilitació de façanes pot ser un moviment molt intel·ligent si en breu s’ha de passar la ITE, la famosaInspecció Tècnica d’Edificis.

La ITE pot obligar al propietari d’un habitatge, a la comunitat de veïns a càrrec d’un edifici o al gestor designat a escometre la rehabilitació d’una façana en cas que aquesta es trobés en mal estat, entenent-se per mal estat no solament la presència de fallades estructurals sinó també l’existència de danys que poguessin derivar en ells.

A priori pogués semblar que no existís cap diferència però això no és així. Els organismes administratius que dirigeixen les inspeccions estableixen un breu termini de temps en el qual els desperfectes han de ser esmenats. Les conseqüències de no aconseguir arreglar aquests problemes podria derivar en quantioses sancions, desnonaments i fins i tot la demolició per ordre judicial de l’edifici en casos extrems.

El fet de treballar a contrarellotge per solucionar les anomalies trobades pels perits encareixen de manera notable les rehabilitacions de façanes. Depenent de la complexitat que comporti la rehabilitació pot arribar a ser necessari l’establiment de torns continus entre els treballadors per concloure el treball abans que s’aconsegueixi la data límit.

Amb independència de si s’ha planificat amb antelació o de si es cierne una amenaça administrativa sobre l’edifici, la nostra empresa està capacitada per escometre les reformes pertinents. Som professionals del sector amb nombroses rehabilitacions de façanes a les nostres esquenes la qual cosa ens permet treballar amb coneixement de causa i realitzar les tasques necessàries amb eficàcia i eficiència.

Si ho desitja pot posar-se en contacte amb nosaltres i compartir la situació en què es troba i les necessitats que té. Esteremos més que encantats d’atendre-li i oferir-li una solució personalitzada realitzada a la seva mida.

Nosaltres li solucionarem el dubte de quant costa rehabilitar una façana.

Quant costa rehabilitar una façana, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com