Reformes a Sabadell

Reformes a Sabadell.

La reforma integral que necessita la teva casa a Sabadell.

Projectes de reformes a Sabadell amb el millor resultat

Construccions F60, constructora molt afermada a la zona de Sabadell i voltants, està especialitzada en una gran quantitat de serveis destinats a les reformes i a la construcció d’habitatges, abastant tot el projecte de construcció per aconseguir els millors resultats. El nostre objectiu és que el client obtingui la llar dels seus somnis en la mesura del possible, definint sempre un pressupost adequat per a cada cas i no preocupant al client de tot el procés que comporta una reforma. Realitzem reformes integrals, reformes de banys, reformes de cuines, patis, terrasses, i de tots aquells racons que poden sortir beneficiats d’una correcta restauració.

Per a les reformes a Sabadell, si vol donar-li un gir de 180º al seu habitatge, oferim dissenys variats perquè pugui triar el que més li agradi: estils rústics, moderns, clásics o minimalistes.

Per a l’exterior, ens encarreguem del disseny del jardí i la cura de la terrassa, fent les instal·lacions de llums que siguin necessàries i triant les millors plantes segons les condicions climatològiques que hi hagi. Comptem amb un equip amb gran experiència en el sector que estudia cadascuna de les reformes integrals a Sabadell, establint les pautes necessàries per a cada reforma.

Reformes amb tot inclòs

Ampliacions o extensions, pèrgoles, patis, verandas, reforma de cuines, reformes de bany o de patrimoni històric.

Troba un estil del teu grat

Dissenys amb personalitat i estils rústics, vintage o minimalistes. Decoracions d’època o més contemporànies, amb estils provinents d’altres cultures.

Complim amb el client

Optimitzem les possibilitats de la teva casa, complint terminis i pressupostos acordats, tant si vols una nova casa o una renovació.

Treballem en equip

Res es deixa a l’atzar en un procés de reforma integral, per a això comptem amb un equip qualificat que disposa de les millors eines i materials.

Reformes a Sabadell: Serveis destacats

construcción de viviendas

Obra nova a Sabadell

Serveis de construcció a Sabadell per al seu habitatge, encarregant-nos de tots els tràmits i aspectes de l’obra.

Llegir més
Diseño de baño minimalista

Reformes de banys a Sabadell

Li donem un nou aspecte al seu bany o condícia utilitzant sempre els millors materials del mercat.

Llegir més
reformas de cocinas en barcelona

Reformes de cuines a Sabadell

Reformar un pis implica millorar la seva cuina, prioritzant la seva funcionalitat i traient-li partit a tots els racons.

Llegir més

Reforma de negocis a Sabadell

Contruïm un nou espai per al seu negoci a Sabadell. Som una constructora del Vallés i entenem com reflectir els valors d’una empresa a Sabadell.

Llegir més
Jardines, terrazas y piscinas

Jardins, terrasses i piscines a Sabadell

Convertim la seva terrassa o jardí en un espai agradable per a tota la família, creant diferents espais per gaudir al màxim d’ell.

Llegir més
Estructuras

Estructures

Edifiquem, rehabilitem o reconstruïm tot tipus d’estructures, utilitzant sempre els millors materials.

Llegir més
Rehabilitación de fachadas en Barcelona

Rehabilitació de façanes

Rehabilitem façanes tant d’edificis nous o antics com d’edificis històrics.

Llegir més
Rehabilitacion de tejados

Rehabilitació de teulades

En les reformes d’habitatges som experts en reforma i rehabilitació de teulades, donant-li a la teva casa una millor impermeabilitat i aïllament.

Llegir més

Dissenys únics per a cada client

Totes les reformes a Sabadell han estat realitzades amb èxit, complint amb les dates i adaptant-nos al pressupost inicial pactat amb client. Gràcies a la nostra experiència i a llarga trajectòria en reformes integrals i construcció d’habitatges aconseguim els resultats ideals per a cadascun dels nostres clients. La proximitat de Construccions F60 a Sabadell ens permet ajustar al màxim els pressupostos. Aconsellem als clients segons les característiques de l’habitatge per treure el màxim de profit del seu espai. Aquí podràs trobar també els requisits necessaris per les llicències d’obra a Sabadell. En les reformes de cuines ens agrada comptar amb mobles flotants pel gran espai que generen, guanyant amplitud i comoditat a l’hora de netejar el sòl. En les reformes a Sabadell hem realitzat reformes integrals, de bany i dormitori; s’han pintat habitacions; arranjament de pàrquing; rehabilitació de façanes. Si té qualsevol dubte o vol que li realitzem un pressupost sense compromís i de forma gratuïta, no dubti a contactar amb nosaltres, li contestarem en la major brevetat possible.

Altres serveis de reformes a Sabadell:

 • Ampliacions
 • Nous espais
 • Reformes integrals de pisos
 • Reformes de interiors i exteriors
 • Iluminacions
 • Reformes de cuines i banys
 • Terrasses, porxos, jardins i piscines
 • Reforma de sòls y patis
 • Lampisteria
 • Serveis elèctrics
 • Varietat d’estils

Altres serveis de reformes

 • Reformes a Sabadell
 • Reformes de banys a Sabadell
 • Reformes de cocinas a Sabadell
 • Reformes integrals a Sabadell
 • Rehabilitació de façanes a Sabadell
 • Empresa de piscines d’obra a Sabadell
 • Obra nova a Sabadell

Zonas de influencia:

Varietat de serveis de reforma

F60 Construccions és una empresa constructora que desenvolupa amb èxit una gran varietat de serveis, incloent des de reformes integrals fins a obres totalment noves. Som un referent de les empreses de reformes integrals a Sabadell, i en les constructores especialitzades en reformes integrals a la província de Barcelona, oferint els nostres serveis per tota Catalunya, especialment a Sabadell.

Gran experiència en reformes

Ens avalen 30 anys d’experiència en les reformes a Sabadell; durant aquest temps hem treballat en cada projecte amb gran dedicació aconseguint un resultat satisfactori, tant per al client com per a l’empresa constructora F60. Som experts en reformes integrals.

Un eqip especialitzat en reformes

Disposem de les eines i els industrials millor preparats per realitzar cada reforma integral amb la màxima eficàcia. Un gran equip de professionals, altament qualificats, que comparteixen el nostre entusiasme i valors. En la nostra empresa experta de reformes a Sabadell els valors que ens defineixen són el treball ben fet, la cura en el detall i la netedat en el treball. Ens agrada el nostre treball i això es veu reflectit.

Per a les nostres reformes: Un client satisfet

Volem un client satisfet i tranquil que gaudeixi durant tot el procés de la seva reforma integral pis o casa a Sabadell. Estarem encantats de poder assessorar-li i informar-li sense cap compromís.

Reformes a Sabadell, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com