Reformes de banys, experts a reformar el bany

Reformar banys.

Reformar el bany a la seva mida.

Reformar bany: Relaxar-se amb estil

En reformar banys, quan el professionals de F60 dissenyen i duen a terme reformes de banys, els habitatges obtenen un nou espai de relaxació. Oferim una àmplia gamma de serveis per reformar un bany a preus molt competitius. Els nostres productes per reformar banys inclouen: granit, quars o vidre reciclat, i es poden utilitzar per a tocadors de bany, parets de dutxa, banyeres o sòls.
Completi les reformes de banys o lavabos amb una gran selecció d’opcions d’ebenisteria. Treballem amb materials de primera qualitat, de gran durada i fàcil manteniment. El nostre equip de professionals efectuarà el canvi d’imatge que el seu bany necessita en molt poc temps.

Banys per a tots els gustos

F60 Construccions dissenya i duu a terme els millors revestiments, sòls o parets que millor s’adaptin al seu estil i pressupost.

Materials de llarga durabilitat

Treballem amb materials resistents com el granit, el marbre, la ceràmica, el quars o el vidre. Materials que poden instal·lar-se de la millor manera i assemblar-se amb morter ciment-cua.

Àmplia gama de productes

Els nostres productes són perfectes les reformes de banys. Instal·lem fluxòmetres, claus Push i aixeteria sobre cartel·la o encastada. I disposem d’una gran oferta en lavabos, bidés, vàters, dutxes i banyeres.

Instalacions i materials de gran seguretat

Gran selecció de sòls antilliscants per a la seva dutxa o banyera. La millor opció per a la seguretat de tota la família.

Reformas-de-banos

Cuidem els acabats en la reforma de banys

En reformar banys, valorem els components que utilitzem per segellar les juntes de taulells i rajoles. Els productes emprats per reformar un bany són, a part d’ecològics, de la més alta qualitat disponible, i s’instal·len garantint un estat òptim per al seu ús diari, sense costosos manteniments rutinaris o productes cars de segellat.
Li oferim una gran varietat de productes de gran qualitat: lavabos, vidés, vàters, dutxes i banyeres. Mampares corredisses o fixes, de cristall transparent o amb motius, perfectes per a la seva nova dutxa o banyera.
Trobi l’estil que li convé a l’hora de reformar un bany, i decori l’espai amb miralls de llum led o halògena, toalleros, portarrollos, i suports de disseny per renovar l’aspecte de la condícia, i donar-li el toc que desitja.

¿Es pregunta quin és el preu de les reformes de banys? Demani’ns el pressupost per reformar un bany sense compromís fent clic aquí.

Projectes complets:

 • Desmuntar bany
 • Treure rajoles
 • Instalació d’aigua
 • Dutxes i banyeres
 • Vàters
 • Mampares
 • Electrodomèstics
 • Armaris de bany
 • Aixeteries
 • Grans acabats
 • Reformar un bany

Reformar bany: possibilitats

En reformar banys, la primera possibilitat per reformar el bany és la que té a veure amb el grup que componen sanitari, bidé i lavabo que, generalment, solen ser de la mateixa marca i amb el mateix estil i disseny.

Una segona zona a l’hora de reformar el bany té a veure amb la zona de dutxa o banyera, depenent del que l’usuari desitgi per reformar el seu bany. Dins de la gamma de dutxes que es poden triar existeixen des de les clàssiques amb plat més mampara de frontissa o panell fix, fins a dutxes de diversos metres quadrats amb hidromasaje i portes acristaladas corredisses. En el cas d’optar per reformes de banys amb banyera, de nou hi ha diverses opcions. Si es compta amb espai disponible, molts s’atreveixen amb reformar el bany per deixar un espai major a la “banyera” que, en aquest cas, es pot convertir en un jacuzzi amb mampara o no.

A més dels utilitaris, bàsics en reformar el bany, no existeix un bona reforma que no inclogui els sostres, sòls, parets i portes. En aquest sentit, la qualitat dels materials és essencial i els colors de taulells, pintura o marcs de les portes sempre tendeixen a anar a joc amb la resta del mobiliari.

Parlant de mobles i accessoris, aquests també formen part d’una reforma integral del bany, a que molts poden requerir realitzar alguna obra igual que ocorre quan incloem un armari de paret en un dormitori. Hi ha banys en els quals es podria viure.

Les reformes de banys en la llar no són només l’especialitat de Construccions F60, sinó que també sóm especialistes en reformar banys en establiments i entorns més grans com a gimnasos, estadis de futbol i altres centres esportius, estacions d’autobusos o centre d’empreses.

Altres serveis de reformes de banys

Reformes de banys, experts a reformar el bany, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com