Reformes de cuines

Reformes de cuines.

Reformar la cuina per fer-la més funcional.

Cuines pràctiques per a la seva llar

La cuina s’ha convertit en la peça central de moltes cases i un punt de trobada dins de la nostra vida quotidiana. En F60 som experts en reformes de cuines per convertir en realitat la cuina dels seus somnis, elegant i espaiosa, però també molt pràctica i funcional, on tot és de fàcil accés.
Si vol modernitzar i actualitzar la seva cuina o construir-la des de zero, dissenyem l’espai més convenient per a la seva renovació, atenent les seves necessitats a l’hora de distribuir els elements. Li orientem durant tot el procés, i ens ocupem de tots els aspectes, des de l’extracció i la col·locació dels nous taulells, fins a la compra i la col·locació de fogons i electrodomèstics. Ens encarreguem de tot en les reformes de cuines.

Cuines on et sents a gust

Cuines elegants i espaioses, molt pràctiques per la seva distribució, on tots els elements presenten la millor ubicació possible.

Taulells fàcils de netejar

Materials de primera qualitat per a les reformes de cuines: fogons, taulells, sòls, armaris, etc. Instal·lats a la perfecció, sense fissures, per a la seva fàcil neteja i manteniment.

Fogons de dissenys exclusius

Fogons de quars, de granit, d’acer inoxidable, de resina o de porcellana perquè triï l’opció que més li agradi en reformar cuina.

Gran varietat d'electrodomèstics

Gran selecció d’electrodomèstics d’alta gamma a preus molt competitius. Treballem amb les millors marques del mercat, i oferim una infinitat de possibilitats.

reformas de cocinas en barcelona

Reformes de cuines on preval el confort

Un bon resultat de les reformes de cuines depèn principalment de la funcionalitat, la capacitat d’emmagatzematge, i l’estètica. Per tant és imprescindible un bon estudi de l’espai, on es qüestionin diferents opcions i organitzacions per reformar cuina. Recomanem mantenir un disseny simple fent èmfasi en la usabilitat del triangle de treball format entre l’aigüera, els fogons i la nevera. Alhora aconsellem escollir uns bons electrodomèstics, fàcils de netejar i d’usar, i proposem col·locar-los de manera oculta, perquè s’integrin a la perfecció amb la resta de l’espai; aconseguint així un disseny net i elegant. Les reformes de cuines han d’aconseguir crear un espai pràctic i segur, on un pugui desembolicar-se i cuinar còmodament, d’això dependrà el 50% del sabor dels seus plats. Gaudeix de reformar cuina.

¿Vol saber quins són els nostres pressupostos de cuines? Demani’ns el pressupost per reformar la seva cuina sense compromís fent clic aquí.

Serveis:

 • Reformar cuina
 • Desmuntar cuina
 • Treure rajoles
 • Instalació elèctrica
 • Instalació d’aigua
 • Marbres
 • Fogons
 • Electrodomèstics
 • Armaris de cuina
 • Neteja final
 • Grans acabats
 • Reformes de cuines integrals

Consells en les reformes de cuines

Les reformes de cuines modernes o clàssiques es plantegen, en moltes ocasions, com la millor solució. Som molts els que vivim en cases petites, per això, és molt important que, en abordar la reforma de la nostra cuina, pensem molt bé quina és la millor distribució.

L’espai es valora com una necessitat en reformar una cuina, especialment en la cuina. Aquesta és una estada a la qual tots desitgem treure-li el millor partit, per això, en plantejar-nos la reforma, realitzarem un plànol de la cuina, amb els endolls i altres elements fixos, ja que no hem de deixar res a l’atzar.

Tampoc podem perdre de vista la importància de l’espai visual quan reformem una cuina, per això, a l’hora de reformar cuina, preferirem els colors clars, fonamentalment el blanc, que faran que l’estada sembli més gran, a més de potenciar el reflex de la llum natural, sobretot, si la cuina no té grans finestrals. El color blanc en la cuina transmet senzillesa, elegància i tranquil·litat. Amb els coloreixis pastís es poden aconseguir combinacions elegants i una harmonia molt original. Amb els mobles de cuina blancs i uns fogons #negre, per exemple, s’aconsegueix un estil de cuina senzilla i clàssica.

Respecte al aprofitament de l’espai en reformar la cuina, amb una cuina office, s’aconsegueix la sensació de tenir un espai més ampli. Amb una illa en la cuina, o amb una barra americana, que separin el menjador i la cuina, també s’aconsegueix guanyar espai i comoditat. Un truc per aconseguir-ho pot ser per mitjà un canvi de color en el sòl. Si tenim un espai allargat en la cuina, podem aprofitar-ho, col·locant els elements en les dues parets. Una altra forma de guanyar espai en la cuina i que tindrem en compte a l’hora d’escometre la reforma de la cuina, és l’altura dels mobles i armaris. Aquests, com més alts siguin, més coses capigueran en ells.

Si ens importa el pragmatisme i la funcionalitat en les reformes de cuines, preferirem els mobles i armaris, de línies rectes i amb pocs ornaments. Els mobles modulars i les prestatgeries s’adapten molt bé a l’espai disponible. Si aconseguim integrar els electrodomèstics, com el forn o el microones, amb el mobiliari, també aconseguirem guanyar espai.

Serveis de reformes de cuines

Reformes de cuines, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com