Rehabilitació de Façanes


Rehabilitació de façanes deteriorades

La rehabilitació de façanes i manteniment

Rehabilitació de façanes: els edificis amb façanes deteriorades requereixen tot tipus d’atenció

Al marge del manteniment de façanes que es realitzen cada cert temps, és necessari fer una rehabilitació de façana completa per evitar deterioraments futurs i problemes greus en l’estructura de l’edifici. Això és aplicable a qualsevol tipus d’edifici, encara que els materials originals siguin els més òptims.
La rehabilitació de façanes va des del segellat d’esquerdes aplicant juntes de calafateo fins a renovacions més àmplies i complexes, com per exemple realització de murs.
Els passos habituals per a una bona rehabilitació de façanes són: polir la pintura, es defineixen els buits de les finestres i s’afegeixen totes les millores addicionals que es requereixin per als portals o les zones senyalitzades. Posteriorment es treballen els acabats, mantenint l’estil original o ben modificant el disseny al gust del consumidor.
Per a la rehabilitació de façanes el nostre equip de professionals sempre aplica la metodologia més innovadora, i utilitza les eines especifiques per a cada pas. Treballant amb els millors materials del mercat.
Aconseguint, així, un resultat perfecte i òptim.

Àmplia oferta de serveis de rehabilitació de façanes
Treballs per eliminar pintures setinades i esquerdes, o fer revocos de calç, reparacions i suports de senyalització.

Rehabilitació de façanes i manteniment de tot tipus d'edificis

Rehabilitem qualsevol tipus d’edifici, tant nou com a antic, o bé edificis històrics d’alt valor arquitectònic. Utilitzant la metodologia correcta en cada cas.

Treballem amb garanties i seguretat.

Seguim la normativa vigent, i utilitzem tots els mètodes de protecció actuals. Per a què la seva rehabilitació de façana sigui el més segura possible.

Aïllament tèrmic d'exteriors

Aplicació de sistemes tèrmics impermeabilizantes d’una potent formulació, per frenar la humitat i atorgar estabilitat a l’exterior de l’edifici.

Solucions segures per la rehabilitació de façanes

Ens adaptem al seu edifici, i realitzem tot tipus de rehabilitació, encara que sigui de difícil accés. El nostre equip tècnic s’encarregarà de valorar i trobar la millor solució per a cada cas, oferint sempre la màxima seguretat per a tot el personal.
La impermeabilització dels edificis és un dels punts més importants i essencials en tot projecte de rehabilitacions de façanes, ja que amb ella s’aconsegueix aïllar els edificis del fred, la calor, la humitat i la pluja. El sistema SATE, d’altra banda, incrementa la impermeabilidad i la durabilitat dels edificis, tant a nivell de revestiment de façanes en horitzontal com en vertical. El procés es completa establint les bases per a la decoració final, que anirà de la mà amb els acabats de la superfície, amb la finalitat que la remodelació no tingui fissures i es pugui pintar de diferents colors i estils al marge de la seva funcionalitat.
Necessita pressupost de rehabilitació de façanes? Demani’ns el pressupost per reformar la façana sense compromís fent clic aquí.

Serveis:

 • Rehabilitació de façanes
 • Façanes de cases
 • Segellat d’esquerdes
 • Manteniment de murs
 • Façanes de formigó
 • Aïllament tèrmic i acústic
 • Remodelació de l’entrada
 • Renovació de la senyalització
 • Eliminació de desperfectes
 • Eliminació de desperfectes
 • Neteja final

Contractar un servei de rehabilitació de façanes

Consells en rehabilitació de façanes

Quan parlem de rehabilitar un edifici pensem en les instal·lacions d’aigua, electricitat, gas o taulells entre uns altres. Però l’edifici té una part igual d’important: la façana. Realitzar una rehabilitació de la façana d’un edifici cada cert temps és necessari, ja que la façana és la part de l’edifici que sofreix totes les inclemències diàries del temps: sol abrasador durant hores, pluja, vent, calamarsa o canvis de temperatura. A més, la contaminació també afecta a l’aspecte d’una façana, fent que amb el pas del temps es vegi apagada i poc habitable.

Ja sigui per manteniment o pel pas de molts anys, quan es pren la decisió de rehabilitar una façana s’han de tenir en compte els següents consells:

• Triar sempre un equip que li aporti professionalitat, eficàcia i confiança. La rehabilitació de les façanes requereix temps i treballar amb un equip de professionals amb experiència assegura tranquil·litat mentre s’espera el resultat final.

• L’equip encarregat de la rehabilitació de la façana ha de complir amb totes les normatives europees i nacionals de seguretat i qualitat.

• Demanar un pressupost sol ser gratuït i sense compromís, adequat i transparent, sense afegits indesitjats.

• En el cas d’edificis antics, l’ideal és intentar mantenir el testimoniatge històric-artístic en la mesura del possible, alhora que es realitza una rehabilitació de façanes completa.

• Si el pressupost ho permet, s’ha de triar sempre aquells materials, com a pintures i revestiments, que protegeixin a la llarga la façana de les inclemències del clima i la contaminació. D’aquesta manera, passarà més temps entre les rehabilitació de façanes i gaudirà de millor aspecte durant períodes més extensos.

• Actualment i a causa de la crisi, si la comunitat de veïns d’un edifici té pensat realitzar una rehabilitació de façana, ha de tenir en compte l’opció de realitzar una reforma completa per adaptar-la al clima de la localitat i al tràfic de la zona. D’aquesta forma, canviant l’envolupant, els materials i cobertes dels murs, s’aconseguirà un aïllament tèrmic i acústic adequat contra els canvis de temperatura i la contaminació sonora, estalviant a més a la llarga en la climatització de cada habitatge.

Altres serveis de rehabilitació de façanes

Rehabilitació de Façanes, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com