Rehabilitació de Façanes a Barcelona

Rehabilitació de façanes a Barcelona

Experts en restauració de façanes.

Rehabilitació de façanes a Barcelona i altres tasques de manteniment

Rehabilitació de façanes a Barcelona: totes les façanes requereixen tard o d’hora reparacions i un manteniment preventiu amb independència dels materials utilitzats per a la seva construcció.La restauració de façanes és un procés que va des del segellat de les esquerdes aplicant juntes de calafateo fins a renovacions més àmplies i complexes realitzant el manteniment de murs de maçoneria o façanes de formigó que requereixen aïllament tèrmic i acústic.

El procés de rehabilitació de façanes inclou des de neteja, pintura, reparació de finestres o reemplaçament d’aquestes, remodelació de l’entrada, renovació de la senyalització i eliminació de desperfectes que impedeixin recuperar el color i l’acabat que l’edifici posseïa originàriament. El nostre equip utilitza mètodes molt moderns, eficaços per combatre qualsevol àrea que resulti problemàtica tant en façanes comunes com en façanes protegides.

Àmplia oferta de serveis per a façanes

Eliminació de pintures setinades, revocos de calç, reparació de finestres i portals, suports per a la senyalització i eliminació d’esquerdes.

Restauració de façanes de cases i de tot tipus d'edificis

Treballem des d’edificis comuns, moderns o antics, fins a edificis d’alt valor històric, respectant minuciosament el seu valor arquitectònic.

Garanties de seguretat

Ens atenim a la normativa vigent de les restauració de façanes de cases, amb protecció completa tant per a treballadors com para vianants, usant bastides certificades, malles de protecció i escales fixades.

Aïllament tèrmic d'exteriors

Aplicació de sistemes tèrmics impermeables d’una potent formulació, per frenar la humitat, el fred i la calor.

Rehabilitación de fachadas en Barcelona

Solucions segures i específiques per cada edifici

Realitzem treballs verticals de rehabilitació de façanes a Barcelona de difícil accés, aconseguint acabats vistosos i efectes de llarga durada que estalvien processos de manteniment i neteja massa costosos. Les nostres solucions d’impermeabilització són altament recomanables. Des del sub-sòl fins al sostre, les façanes es renoven per resistir el pas del temps, la humitat i les inclemències del clima.

Un sistema de revestiment acrílic d’alt rendiment proporciona protecció i impermeabilidad a llarg termini en façanes horitzontals o verticals i serveix també com a base d’altres aplicacions decoratives sobre la superfície. L’objectiu és aconseguir una remodelació estable que permeti també triar entre diferents colors i estils per a cada façana.

Necessita pressupost de rehabilitació de façanes a Barcelona? Demani’ns pressupost sense compromís fent clic aquí.

Serveis:

 • Restauració de façanes a Barcelona.
 • Segellat d’esquerdes
 • Manteniment de murs
 • Façanes de formigó
 • Aïllament tèrmic i acústic
 • Reparació de finestres
 • Remodelació de l’entrada
 • Renovació de la senyalització
 • Eliminació de desperfectes
 • Neteja final
 • Rehabilitació de façanes a Barcelona

Rehabilitació de façanes a Barcelona

Si li han informat sobre la necessitat de realitzar reparacions en la façana del seu edifici, no deixi l’assumpte de costat. Avui dia l’administració local i municipal arremet amb força contra els propietaris i gerents de comunitats veïnals que incompleixen els convenis de seguretat i les directrius urbanístiques d’estil estipulades legal i oficialment.

La nostra empresa és experta en la rehabilitació de façanes a Barcelona i podem donar fe de multitud de casos on la negació per part d’algun dels veïns d’un edifici ha resultat en multes difícils de portar. 

Encara que pugui semblar el contrari, les rehabilitacions de façanes no suposen una despesa tan elevada com inicialment es pugui pensar. Això sí, sempre és millor comptar amb professionals amb àmplia experiència, doncs a més de saber com executar els diferents treballs a la perfecció, també saben com aprofitar les capacitats físiques de cada material al màxim, fer rendir la maquinària al límit i aconseguir els preus més baixos per al material d’obra. 

Havent treballat en aquest camp per moltíssim temps, podem dir que això només s’aconsegueix a través de la realització de múltiples obres i establint relacions professionals amb tants proveïdors com sigui possible.

Si ja ha rebut un avís sobre l’estat preocupant de la seva façana, faci’s un favor i actuï amb celeritat: és el moment de rehabilitar la seva façana a Barcelona. A més del risc econòmic que pot suposar per a vostè i tots els seus veïns, una façana en mal estat augmenta el risc de despreniment i posa en perill a tercers. 

En cas de decidir-se a prendre cartes en l’assumpte no dubti ni per un moment a contactar amb nosaltres.

– Ens desplacem a la seva localitat (dins i fora de Barcelona) amb tot el material de rehabilitació de façanes, vehicles i eines que siguin necessaris.

– Avaluem la situació, les circumstàncies particulars i les necessitats del veïnat. Establim un pla de treballs i una data de finalització dels mateixos.

– Ens cenyim al calendari preestablert i prestem un servei que els nostres clients han qualificat en el passat amb tot tipus d’afalacs. Finalment acabem el projecte amb un resultat ràpid, barat i de qualitat.

La nostra empresa lidera el sector de la rehabilitació de façanes a Barcelona gràcies al seu bon fer, la nostra atenció al client personalitzada i la nostra professionalitat.

Serveis de rehabilitació de façanes

Ajudes per a la rehabilitació de façanes a Barcelona

L’equip de govern de l’Ajuntament de Barcelona, d’acord amb el PSC, ha dissenyat una estratègia per a la rehabilitació urbana, recollint les actuacions i accions a realitzar durant el seu mandat. En aquestes accions es podran sol·licitar ajudes per a la rehabilitació de façanes a Barcelona.

Durant el 2016 al 2019, l’Ajuntament de Barcelona pretén millorar les condicions d’habitabilitat, augmentar el parc d’habitatges de lloguer assequible i promoure les energies renovables, l’ocupació i l’economia local.

En total, l’Ajuntament preveu invertir 236M € durant el seu mandat en mesures de rehabilitació d’edificis i habitatges, eficiència energètica i rehabilitació integral de l’espai públic.

Ja està publicada la convocatòria d’ajudes a la rehabilitació d’habitatges (on es pot optar a ajudes per a la rehabilitació de façanes a Barcelona) pel 2016, que preveu arribar a 80.000 pisos.

Les subvencions i ajudes de l’ajuntament de Barcelona per dur a terme projectes de rehabilitació de façanes i de pisos estan pensades en la majoria dels casos per realitzar rehabilitacions d’edificis de Barcelona construïts abans de 1991, on el 70% de les llars estigui dedicat a residència habitual.

Aquí trobaràs tota la informació sobre la convocatòria d’ajudes per a la rehabilitació de façanes i edificis de Barcelona.

Pintores de fachadas

El pintar la façana de la casa o edifici és un dels treballs més demandats juntament amb la neteja i manteniment de façanes.
Construccions F60 disposa d’un equip de pintors de façanes especialitzats a més en la reparació de façanes amb acabats de pintura plàstica exterior, veladures i esmalts.

Empresa Constructora de proximitat

Som una constructora de Barcelona, en el Bagés i desitgem donar el millor servei a les ciutats del nostre entorn. Realitzem rehabilitació de façanes a les províncies de Barcelona, Tarragona i a Catalunya en general, però estem especialitzats a les ciutats més properes, fent treballs de rehabilitació de Façanes a Manresa, Terrassa, Sabadell, Vic i Badalona.

Rehabilitació de façanes a Manresa

Des dels nostres pintors de façanes a Manresa, fins als especialistes en manteniment i reparació, són oriünds de Manresa o de zones molt properes. En treballar amb gent de Manresa, aconseguim que tu estalviïs evitant els costos de desplaçament i li donem un plus d’interès al treballador per fer una rehabilitació de façana, doncs està embellint la seva pròpia ciutat.

Rehabilitació de façanes a Sabadell

Disposem de les eines i els professionals millor preparats per realitzar cada manteniment i reparació de façanes a Sabadell amb la màxima eficàcia. Un gran equip de pintors i profesionles altament qualificats, que comparteixen el nostre entusiasme i valors. En la nostra empresa experta de rehabilitació de façanes a Sabadell els valors que ens defineixen són el treball ben fet, la cura en el detall i la netedat en el treball. Ens agrada el nostre treball i això queda reflectit.

Rehabilitació de façanes a Terrassa

Des de Construccions F60 Rehabilitem façanes de Terrassa, tant d’edificis nous o antics com d’edificis històrics.

Rehabilitació de façanes a Badalona

Les façanes de ciutats amb molt tràfic rodat (com ocorre a Badalona), solen sofrir la pol·lució atmosfèrica (fonamentalment partícules en suspensió en l’aire pels motors dels automòbils). En la reparació, manteniment, pintura i rehabilitació de façanes a Badalona els nostres pintors i professionals utilitzen productes que solucionen aquest problema sense afectar el material de la façana de la teva casa.

Rehabilitació de façanes a Vic

Zonas de influencia:


Rehabilitació de Façanes a Barcelona, modificado: por

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com