Construcció de piscines: les idees i dissenys més fabulosos del món

Construcció de piscines: les idees i dissenys més fabulosos del món

La construcció de piscines no és només excavar un forat en el sòl i impermeabilitzar-ho. És tot un art que pot fer que nedar en les seves aigües sigui un dels moments que recordaràs tota la teva vida.

Qui no somia amb jardins amb piscina on passar el calorós estiu. I per deixar anar més la imaginació, avui us presentem les piscines de disseny més increïbles del món, on val la pena viatjar per submergir-te en les seves aigües. Viatjarem des d’infinites piscines en hotels de luxe a piscines per a terrasses amb les vistes més increïbles passant per dissenys que se submergeixen en la pròpia naturalesa.

Construcció de piscines per als àtics: Piscina en el terrat de l’Hotel Marina Bay de Singapur

És la més famosa en quant a construcció de piscines per als àtics i una de les idees de terrasses més boges i impressionants que s’hagin tingut.

Estem davant d’una construcció de piscina gegantesca que es troba sobre els tres gratacels que formen l’Hotel Marina Bay de Singapur, servint de terrassa conjunta pels tres. Aquesta impressionant piscina infinita de terrat en el pis 57 de l’hotel, permet als hostes nedar i gaudir d’una de les millors vistes de Singapur.

construcció de piscina en terrat
Piscina de l’hotel Marina Bay de Singapur

Contrucción de piscines dins d’una altra piscina: Piscina del Laucala Island Resort a Fiji

El Laucala Island Resort a Fiji disposa d’un dels dissenys de piscines més imaginatius del món; una piscina dins d’una piscina. Es tracta d’una piscina d’entrenament transparent dins d’una altra piscina més gran, amb una aparença més natural, molt en la línia dels dissenys de piscines d’hotels de luxe en illes. Si desitges sentir-te dins d’una peixera que es posa sobre un estany, la piscina del Laucala Island Resort és la ideal per a tu.

construcció de piscines
Piscina del Laucala Island a Fiji

Construcció de piscines integrades en la naturalesa: Piscina del Four Seasons Safari

Fa molt de temps que vam parlar de l’experiència única que seria estar en aquesta piscina. La piscina del Four Seasons Safari Lodge Serengeti a Tanzània li permet nedar mentre els elefants prenen aigua. Nedar en aquesta piscina ja és un safari en si mateix. Pots gairebé tocar als animals de la sabana africana mentre evites la sufocant calor de Tanzània dins d’aquesta màgica piscina, naturalesa salvatge i plaure s’uneixen en aquest lloc màgic.

construcció de piscines en entorn natural
Piscina del Four Seasons Safari Lodge Serengeti a Tanzània

Construcció de piscines integrades en el paisatge: Piscina del Amangiri Resort a Utah

Si construeixes una piscina que millor jardí que el Gran Canó, un dels paratges naturals més bells del món i on la calor segur que ajuda a desitjar un bon capbussó. Això van haver de pensar els dissenyadors de l’hotel Amangiri construint aquesta piscina única que s’integra totalment en les formes terrosas del paisatge del Gran Canó.

Construcció de la piscina més gran del món. La piscina de Sant Alfonso del Mar a Xile

Si el que més gaudeixes és de fer llargs en la piscina, el teu proper viatge serà a Xile. Aquesta infinita piscina al costat del mar (necessita gairebé 250 milions de litres d’aigua per omplir-se), permet que els hostes de l’hotel fins i tot puguin navegar per les seves aigües en petites embarcacions.

construcció de piscines en usa
Piscina de Sant Alfonso del Mar a Xile i piscina de l’hotel Amangiri a Utah

Construcció de piscines infinites: piscina de l’hotel Perivolas

L’Hotel Perivolas a Grècia té una de les més espectaculars piscines infinites, amb aigua blava intens que sembla s’uneix màgicament amb les aigües del Mediterrani. Si el que desitges és una experiència a Grècia, gaudir del paisatge infinit del mar en aquesta piscina hauria d’estar entre les teves primeres opcions.

construccions de piscines
Piscina del Sorra Badeschiff a Berlín i piscina de l’hotel Perivolas

Construcció de piscines que han passat a la història: Piscina del balneari Gellert.

Poques persones són ja les que no reconeixen aquesta piscina envoltada de columnes d’estil clàssic. La piscina interior del balneari Gellert de Budapest ha aparegut des d’anuncis de televisió fins a pel·lícules de James Bond. Aquesta piscina d’aigües termals és la més famosa segurament entre els dissenys clàssics de piscines i, encara que la sensació de luxe d’aquest lloc pugui fer-te pensar que és inaccessible per a les butxaques comunes, per menys de 20€ pots passar el dia gaudint d’aquest complex termal i i sentint-te com un rei en cadascuna de les seves piscines.

construcció de piscines clàssiques
Piscina termal del balneari Gellert a Budapest

Construcció de piscines a Barcelona: Piscina del parc de la Creueta

Aquest lloc guarda preciosos records a tots els barcelonins ja que de petits ha estat una visita obligada. Un parc amb un gran llac central que a l’estiu es converteix en piscina. La piscina del parc de la Creueta del Coll té molt poca profunditat i és apta per a tots els públics. A més pots gaudir de dutxes, hamaques, ombrel·les, condícies i fins i tot d’infermeria. Té una gran zona de gespa amb moltes àrees d’ombra i zones de jocs amb gronxadors, tobogans, etc. En una ciutat tan turística com Barcelona, aquesta piscina és un dels llocs on gaudir de l’estiu com un veritable Barceloní.

construcció de piscines en jardins
Piscina del parc de la Creueta a Barcelona

Però si hi ha una piscina que et farà la persona més feliç del món, serà la teva pròpia piscina. Per això des de Construccions F60 realitzem el disseny i la construcció de piscina que més s’adapti als teus desitjos i necessitats. Sol·licita sense compromís un pressupost per a piscina i t’acabaràs adonant que el millor viatge de plaure està en la teva pròpia llar.

I vosaltres?, hi ha alguna construcció de piscina que hauria d’estar en el nostre llistat? Indiqueu-nos-ho i completarem aquesta llista amb totes les vostres aportacions.

Construcció de piscines: les idees i dissenys més fabulosos del món, modificado: por

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com