Com renovar el meu bany. Noves idees per al meu bany modern

Com renovar el meu bany. Noves idees per al meu bany modern

Com renovar el meu bany és una pregunta que ens fan gran quantitat de clients.. El bany és una de les estades de la casa que té més ús i en conseqüència, més desgast. Sovint pensem a renovar-ho, però no sempre disposem del temps o pressupost suficient per fer front a la reforma del bany. En els dissenys de banys moderns, el primer que cal tenir en compte és el pressupost del que disposem o que volem destinar a la reforma. Això condicionarà a l’hora de triar els materials per renovar el bany. Seguint la línia d’anteriors articles sobre idees per reformar banys, us indicaré els passos que realitzaria jo per renovar el meu bany..

Triar els materials per renovar el meu bany

Com renovar el meu bany

Triaria bé els materials per renovar la meva cambra de bany. Això és clau per adaptar-se al pressupost desitjat, existeixen infinitat d’accessoris, aixetes i taulells de tots els rangs de preu, és qüestió d’anar a una tenda especialitzada o consultar amb el seu constructor de confiança perquè li assessorin segons la seva idea de reforma i pressupost. Quant a aixeteria, per decidir com renovar el meu bany, optaria per una aixeteria termostática que ofereixen comoditat, seguretat i estalvi, amb aquest tipus d’aixeteria triar la temperatura de l’aigua s’aconsegueix amb major rapidesa i tenen una major estabilitat quan s’obre o tanca l’aixeta.

Una altra bona idea sobre com reformar el meu bany seria no aplicar el recobriment en totes les parets. Es pot donar un toc decoratiu mitjançant un vinil, per exemple, que a part d’estar molt de moda i ser decoratius, poden ajudar a emmascarar els possibles desperfectes que hi hagi en les parets de la meva cambra de bany. Una altra opció és, triar la paret principal on serà col·locat el recobriment del material triat per cobrir la part superior i a la resta de les parets se’ls poden aplicar una capa de pintura del mateix to, d’aquesta manera juguem amb diferents textures en les parets, però amb tons semblants. També pot cobrir-se ¾ parts de la paret i posar un sòcol per separar la part acabada amb pintura de l’enrajolat.

Pintar el meu bany

Si no volgués fer una reforma tan aparatosa per renovar el meu bany, cap l’opció de pintar sobre l’enrajolat existent. Al mercat existeixen pintures esmaltades especials que donen uns resultats excel·lents. D’aquesta manera es pot jugar amb colors divertits i donaria un toc modern a la meva cambra de bany sense necessitat de fer grans obres o gastar molts diners. Els resultats poden ser sorprenents.

Reforma d’instal·lacions elèctriques

cuanto cuesta reformar una casa

Si necessites fer reformes pel que fa a instal·lació de gas o electricitat, jo acudiria sempre a un professional de reformar banys, en aquest cas, lògicament a Construccions F60, constructora de Barcelona especialitzada en obra nova i tot tipus de reformes integrals, destacant els seus treballs reformes a Terrassa y reformes a Sabadell, que em donaran les millors solucions sobre com renovar el meu bany. Aquí et deixo un video d’un dels seus treballs perquè comprovis la qualitat dels seus treballs.

Igual que en les reformes de cuines modernes, la il·luminació és clau en el bany, sol ser una estada on necessitem molta llum, així que serà important triar una il·luminació d’allò més natural per a la il·luminació general del bany. Per als focus de llum puntual de la part dels miralls, on solem maquillarnos o afaitar-nos, utilitzaria una llum d’allò més uniforme per evitar ombrejos que puguin distorsionar la realitat del que veiem i perjudiqui negativament a l’hora de l’afaitat o maquillatge.

Per a la zona de la banyera o dutxa, comprovaria que els empotrables o aparells d’il·luminació que hagi triat siguin d’IP alta (mínim IP65) per evitar que entre humitat o aigua en la lluminària.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!
Cridi’ns ara al 938310415 o enviï’ns
un e-mail a info@construccionsf60.com

Com renovar el meu bany. Noves idees per al meu bany modern, modificado: por

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com