10 Consells per a la rehabilitació de cases antigues

10 Consells per a la rehabilitació de cases antigues

En la rehabilitació de cases antigues ens trobem petites diferències respecte a la rehabilitació d’un altre tipus d’edificis. Encara que el nostre primer consell sempre és que acudeixis a una constructora de confiança que t’ajudi a la rehabilitació d’una casa antiga, si desitges rehabilitar personalment una casa antiga, aquí t’oferim 10 consells que t’ajudaran al fet que la reforma que realitzis sigui molt més adequada.

1. Conèixer quan s’ha rehabilitat la teva casa antiga

Coneix els cicles de manteniment anteriors a la reforma. La majoria dels edificis necessiten un manteniment cada 50 a 60 anys. És important saber si aquest habitatge que desitges reformar ha estat sotmesa als manteniments adequats.

2. Utilitza siampre casc, ulleres de protecció i mascarilla en treballar en la rehabilitació

No t’oblidis del casc, les ulleres de protecció i una mascarilla per evitar inhalar la pols que genera la demolició de l’estructura original.

Aïllaments

3. Practica primer

Abans de posar-te a la feina, practica primer. Abans d’aplicar guix o ciment en la paret, prova la mescla en una superfície plana d’alguna zona no visible o en un tauler abans d’abordar una reparació d’alta visibilitat.

4. No usis selladores en la rehabilitació

Mai usis selladores. Els selladores atrapen la humitat i poden provocar seriosos problemes durant les èpoques de molt fred.

5. Vés amb compte amb els elements que elimines en la rehabilitació d’una casa antiga

Elimina tot aquell ciment que estigui deteriorat o danyat, però mai aquell que subjecta les principals estructures de l’habitatge.

6. Protegeix la instal·lacions d’aigua i gas

Encara que no estiguin involucrades reformes de cuines o reformar un bany, abans de gens, assegura’t que les canonades estiguin inactives i les claus d’aigua i gas estiguin completament tancades. Pot ser que amb l’enderrocament de les estructures a reformar, sofreixin algun dany.

7. El ciment en la rehabilitació de cases antigues

El nou ciment que vagis a utilitzar per a la rehabilitació de l’habitatge pot ser d’una tonalitat i densitat diferents al ciment d’origen. Verifica que la mescla del morter no generi un ciment massa dur, ja que podria danyar l’estructura de l’habitatge i que la tonalitat del mateix no desentona amb l’original.

8. Esquerdes en cases antigues

Emplenar esquerdes. Recobrir esquerdes rares vegades funciona. En les esquerdes de façanes de cases i parets interiors, cal “desenterrar” les esquerdes i emplenar-les amb guix o algun altre compost endurecedor, d’aquesta forma la reparació va a ser més duradora i l’acabat va a resultar perfecte.

9. Rehabilitació de sostres en cases antigues

És important conèixer l’antiguitat dels sostres que vagis a reformar. Si la casa és molt antiga pot ser que estigui construïda amb bigues de fusta, en aquest cas cal verificar que no existeix cap tipus de plaga que pugui estar danyant l’estructura i en cas contrari, donar-li el manteniment òptim a l’estructura per seguir comptant amb les mateixes bigues els propers anys.

10. Rehabilitació de finestres en cases antigues

Si les finestres són de fusta i conserven el seu bon estat de salut, no pensis a reemplaçar-les per unes d’alumini. La fusta és un material aïllant que a més dóna molta calidesa als espais rehabilitats, conservant l’essència del seu origen. L’important és que segellin ben i siguin de bona qualitat. Anima’t a reformar la fusta, retira amb molt cuidat la pintura per tornar a pintar-la i conserva la bellesa natural de l’habitatge.

Rehabilitació de façana de casa antiga

Des de Construccions F60, constructora de Barcelona especialitzada en obra nova rehabilitacions i tot tipus de reformes integrals, destacant treballs de reformes a Terrasa y reformes a Sabadell, volem ajudar-te al fet que puguis construir la casa dels teus somnis. Aquí et deixem el video d’un dels nostres treballs perquè els puguis valorar.

¡PRESUPUESTO SIN COMPROMISO!
Cridi’ns ara al 938310415 o enviï’ns
un e-mail a info@construccionsf60.com

10 Consells per a la rehabilitació de cases antigues, modificado: por

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com