Decoració de cambres de bany modernes

Decoració de cambres de bany modernes

La decoració de cambres de bany modernes ofereix multitud d’opcions per reformar el seu bany amb un estil propi. Si està buscant reformar el bany renovant l’estil de la seva cambra de bany i prefereix fugir dels estils tradicionals, li oferim algunes idees fresques i tendències per inspirar l’estil que millor s’adapti a vostè.

Decoració de cambres de bany tipus spa

Decoración de baño estilo spa

Si la seva idea de bany és aquell lloc on donar-li culte al cos i a la ment, el tipus de decoració que ha d’utilitzar és sens dubte, el SPA. Muntar el seu propi balneari urbà en la intimitat de la seva llar pot resultar facilísimo. Per a això cal comptar amb convertir la seva cambra de bany en una estada on potenciar tots els seus sentits i aquesta sigui una experiència relaxant i revitalizante.

Un element fonamental que no pot faltar en la banyera de la seva cambra de bany són les veles, ja siguin de superfície o flotants, amb o sense aromes, les veles aportaran calidesa i calma a les seves estones de gaudir del spa de la seva casa. Les veles aporten un ambient de calma i intimitat tal, que tindrà la sensació d’estar gaudint d’un autèntic spa.

El sentit de l’olfacte, a més d’amb veles aromàtiques, podem potenciar-ho amb sals de bany per a l’aigua, pastilles de sabó, mikados o bé amb elements extrets de la naturalesa que potenciïn el nostre relax i contacte amb la mare terra (pedres de riu, espígol o altres flors seques i aromàtiques)

Utilitzi recipients de materials naturals com la ràfia o el cristall, o tots dos combinats. Qualsevol fibra natural ens donarà una sensació de relax extra i un estat de connexió amb la naturalesa que ens ajudarà a buidar la ment alhora que rendim culte al cos.

En acabar el bany, gens millor que embolicar-se en un barnús de fibres naturals per tancar el cercle de relax de la millor manera.

Decoració de cambres de bany tipus hotel

Decoración de cuartos de baño estilo hotel

En un bany d’inspiració hotelera no poden faltar les línies rectes, una bona il·luminació i els elements freds. Al contrari que el bany tipus spa, els banys d’inspiració hotelera solen utilitzar fogons de marbre, llum fluorescent i molts elements metàl·lics.

Toalleros en crom, miralls d’augment amb llum integrada i tovalloles blanques. Practicidad i sobrietat en tots els elements decoratius, ideal per a aquells que acostumen a ser molt ordenats i requereixen que la seva higiene diària sigui d’allò més pràctica i ràpida. Aquest estil és dels més recorreguts en els dissenys de banys moderns.

Decoració de cambres de bany tipus boho

Decoració de cambres de bany tipus boho

El bany tipus boho és ideal per a personalitats que busquen distinció i independència d’estil. Solen ser irreverents i cosmopolites i el bany és un reflex de la seva personalitat.

Els elements que no poden faltar en un bany tipus boho és la fusta, el cuir, les plantes, les tovalloles tenyides ecològicament o bé sense tenyir i, com a element fonamental, una bona pila de llibres sobre un tamboret de fusta.

L’ideal per a aquest tipus de banys és combinar fusta amb maó, com més inacabat es vegi tot millor. Tonalitats terra, colors càlids i superfícies irregulars que conviden a tocar i a no desentonar amb la pròpia personalitat.

Decoració de cambres de bany tipus nòrdic

Decoració de cambres de bany tipus nòrdic

La cambra de bany tipus nòrdic es caracteritza per ser minimalista sense abandonar la calidesa dels materials més naturals. Simplicitat, ordre i bon gust es barregen en una estada plena de colors pastís i tonalitats tipus pedres de rio.

Menys és més. L’estil nòrdic es caracteritza per usar lavabos, banyeres i excusats d’angles precisos i ben definits sempre inspirats en la geometria més pura. Fins i tot les banyeres donen una sensació a piscines de disseny minimalista. Cada detall està pensat i gens es deixa a l’atzar. Ideal per a persones que els agrada estar sempre a l’última sense abandonar la seva elegància innata.

I si desitges saber quant costa reformar un bany, no ho dubtis, des de Construccions F60, constructora de Barcelona especialitzada en obra nova i tot tipus de reformes integrals de banys i cuines, destacant treballs reformes a Terrasa y reformes a Sabadell, volem ajudar-te al fet que puguis construir la casa dels teus somnis.

PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!
Cridi’ns ara al 938310415 o enviï’ns
un e-mail a info@construccionsf60.com

Decoració de cambres de bany modernes, modificado: por

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

¡Solicite su presupuesto sin compromiso ahora!
Llámenos al 938310415 o envíenos un e-mail a info@construccionsf60.com